Felnőtt Képzések
Felnőttképzés - Kezdőlap
Tanfolyamok - Tréningek
Kommunikációs Tanfolyam
Munkahelyi Hatékonyság
Üzleti Siker Formulái
Értékesítés - Üzletkötés
Értékesítési Tréning
Kommunikációs Tréning
Hogyan Végeztessünk el Feladatokat Tréning
HR - Személyzetkezelés
Egyszer Fenn - Egyszer Lenn
Hogyan Jöjjünk ki Másokkal?
Kommunikációs Tréning
Emberi Viselkedés Előrejelzés
Tanulási Tanfolyam
Személyes Értékek és Tisztesség Tanfolyam
Marketing - PR
Felmérések Tanfolyam
Marketing Tanfolyam
PR Tanfolyam
Vezetői Tréningek
Statisztikai Menedzsment
Vezetői Alapok
Hogyan Növeljük Cégünk Hatékonyságát
Pénzügyi Tervezés Tanfolyam
Szervezés Alapjai
Üzleti Etika
Hatékony Vezetés Tanfolyam
Üzleti Terv
Hatékony Céges Irányelvek
Internet Marketing
AdSense Blog
Google Hirdetés - AdSense
Google Hirdetés - AdWords
Online Hirdetés - Etarget
Marketing Könyvek
A Reklámról
Info
Elérhetőségeink

Vezetői alapok tanfolyam
Vezetői hatékonyság

vezetői alapok képzés jegyzete

Hogy mi is egy vezető? Ez a kérdés egyszerűnek tűnik. Azonban nem mindenki tudja, hogy milyen feladatokat is kellene neki ellátnia, mint vezető.

A vezető az, aki eléri, hogy a dolgok elkészüljenek!

Találkozott már olyan beosztottal, aki azt kérte Öntől, hogy döntsön egy bizonyos kérdésben, ami tulajdonképpen a beosztott feladata lett volna?

Vagy esetleg kapott már olyan válaszokat, amikor kiadott egy utasítást, hogy "Ezt nem lehet megcsinálni!", vagy "Miért pont én? Végezze el a Józsi"?

A vezetői hatékonyság abban rejlik, hogy megtervezzen és végrehajtson akciókat, valamint összehangolja a tevékenységeket.

Nem akarunk holmi feleseléseket, vagy kifogásokat hallgatni, hogy ezt ezért nem lehet, azt meg azért nem lehet. Egyszerűen el kell érnünk, nekünk vezetőknek, hogy a dolgokat elvégezzék.

A vezetői hatékonyság több dologból tevődik össze. Először is rá kell jönnünk arra, hogy vannak olyan eszközök a kezünkben, amikkel eredményeket tudunk elérni. A Vezetői alapok című tanfolyam segítségével megtanulhatja ezeket az eszközöket, és azt is, hogy hogyan használja a cégében, vállalatában.

Az egyik ilyen eszköz, például a statisztikák. A statisztika megmutatja, hogy ki mennyit termelt, mennyit dolgozott. Ha mérjük a beosztottak termelését, annak hatékonyságát, akkor tudjuk őket motiválni, jutalmazni vagy büntetni.

Sajnos az állam nem jutalmazza azokat, akik sokat dolgoznak, vagy sokat termelnek. Ha megnézzük azt, hogy kinek kell több adót fizetni, máris láthatjuk, hogy azoknak, akik többet dolgoznak, vagy több pénzt keresnek. Tehát büntetik a magas statisztikájú embereket. És aki nem dolgozik, azokat jutalmazzák munkanélküli segéllyel, és ehhez hasonló juttatásokkal. Hiszen ők azért kapnak pénzt, mert nem dolgoznak. Ezzel arra ösztönzik az embereket, hogy minél kevesebbet dolgozzanak, mert ha esetleg túlóráznak, akkor már egy magasabb adósávba kerülnek, és kevesebb fizetést kapnak, mintha nem is túlóráztak volna.

Ha ezt a szisztémát követi egy vezető egy cégben, akkor olyan embereket fog kapni, akik nem akarnak dolgozni. Tehát a vezetői hatékonyság elérésének egyik kulcsa, hogy jutalmazzuk azokat, akik termelnek, és jól dolgoznak, és büntessük meg azokat, akik henyélnek, lusták, és nem dolgoznak. Ezzel máris sokkal hatékonyabb céget fogunk kapni.

A vezetőnek számos más eszköze is van arra, hogy elérjen egy magasabb termelést, és azt, hogy az emberek jól érezzék magukat a munkahelyükön.

Sokan úgy gondolják, hogy egy vezetőnek nagyon sokat kell dolgoznia, hiszen ő a Vezető. Ez tévhit! A vezetőnek el kell érnie, hogy a beosztottak végezzék el a munkát, ne pedig Ő! A beosztottak előszeretettel szeretnek mindenfélével futkosni a vezetőjük elé, hogy megtudják, ezt vagy azt jól csinálták-e, vagy hogy ezt és ezt hogyan kell elvégezni. Ha ezt megengedjük a beosztottainknak, akkor egy idő után azon kapjuk magunkat, hogy mi végezzük az Ő feladatait. Akkor megkérdezhetnénk magunktól, hogy miért is adunk neki fizetést?

Ha tudjuk azt, hogy hogyan érjük el, hogy a dolgokat elvégezzék, máris sokkal több időnk marad, és nem kell túlóráznunk, vagy hétvégén is dolgoznunk. Esetleg több időt tölthetünk a családunkkal, vagy a barátainkkal.

Ha szeretné elsajátítani ezeket az eszközöket, és azok használatát,

Végezze el most a tanfolyamot!

Amennyiben többet szeretne megtudni a tanfolyamról, kerüljön velünk kapcsolatba!