Felnőtt Képzések
Felnőttképzés - Kezdőlap
Tanfolyamok - Tréningek
Kommunikációs Tréning
Munkahelyi Hatékonyság
Üzleti Siker Formulái
Értékesítés - Üzletkötés
Értékesítési Tréning
Kommunikációs Tréning
Hogyan Végeztessük el a Feladatokat Tréning
HR - Személyzetkezelés
Egyszer Fenn - Egyszer Lenn
Hogyan Jöjjünk ki Másokkal
Kommunikációs Tréning
Emberi Viselkedés Előrejelzése
Tanulási Tanfolyam
Személyes Értékek és Tisztesség Tanfolyam
Marketing - PR
Felmérések Tanfolyam
Marketing Tanfolyam
PR Tanfolyam
Vezetői Tréningek
Statisztikai Menedzsment
Vezetői Alapok
Hogyan Növeljük Cégünk Hatékonyságát
Pénzügyi Tervezés Tanfolyam
Szervezés Alapjai
Üzleti Etika
Hatékony Vezetés Tanfolyam
Üzleti Terv
Hatékony Céges Irányelvek
Internet Marketing
AdSense Blog
Google AdSense
Google AdWords
Marketing Könyvek
A Reklámról
Info
Elérhetőségeink


Az üzleti siker formulái tanfolyam


üzleti siker formulái tanfolyam jegyzet

(A formula szó jelentése: lépések, tennivalók sora, aminek alkalmazása megoldást ad egy bizonyos helyzet javítására.)

Sok emberben felvetődik az a kérdés, hogy vajon lehet-e valaha sikeres ebben a mai modern, rohanó üzleti világban? Számtalan üzletember és szakember számára a sikerről szóló álom, amikor szembesült a fenntartási költségekkel, a rezsivel, az alkalmazottakkal és a változó gazdasági helyzettel, elérhetetlen álommá vált. Helyére a látszólag legyűrhetetlen problémák okozta rémálmok és fejfájások kerültek.

A mai világban ránk rótt adóterhek és az alkalmazottak után fizetendő óriási járulékok költségei hatalmas akadályt gördítenek elénk, és megnehezítik a túlélésünket. De nekünk ennek ellenére életben kell maradnunk, és túl kell éltetnünk a cégünket, vállalkozásunkat, ami nem kis feladat! Amikor azon vesszük észre magunkat, hogy "kezeljük" a vészhelyzeteket, kezeljük és újra kezeljük, kipróbálunk ilyen megoldásokat meg olyan megoldásokat, de nem jutunk előre, és nem tudjuk, hogy most mit is tehetnénk még, akkor elérhetetlennek láthatjuk a sikerünket, a gazdagságunkat.

A siker azonban elérhető dolog. Feltornázhatjuk magunkat, és kiszabadulhatunk ebből a helyzetből azáltal, ha ismerünk és alkalmazunk néhány alapvető dolgot , és azokkal a terjeszkedés egy új korszakába kerülhetünk. Mindössze meg kell értenünk az üzleti működés tényleges állapotait, és követnünk kell az ehhez tartozó lépéseket (formulákat), melyekkel ezeket az állapotokat meg lehet változtatni. Bármely személy vagy életterület minden adott pillanatban ugyanis valamilyen állapotban van.

Például: egy cég, egy vállalat bevétele rohamosan csökken, vagy huzamosabb ideje nem változik, akkor az egy igen veszélyes állapot. Az ilyen működési állapoton lehet javítani, ha követjük a megfelelő formulát. De az is előfordulhat, hogy ennek a vállalatnak a bevételei folyamatosan nőnek. Ez is egy meghatározott működési állapot, aminek szintén meg vannak a lépései, amit ha alkalmazunk erre a helyzetre, akkor további sikereket érhetünk el. Azonban ha nem a megfelelő lépéseket végezzük egy jól menő vállalkozásnál, akkor az egy idő után hanyatlásnak indul. Tehát erre a helyzetre is alkalmaznunk kell a megfelelő formulát, hogy folyamatosan növelhessük bevételeinket.

Jó lenne tudni például, amikor valaki egy új tevékenységbe fog, hogy hogyan indítsa el úgy a tevékenységét, hogy az virágzást és sikereket érjen el. Ha ugyanis nem tudjuk a helyes lépéseket, akkor bizony nem lesz hosszú életű a vállalkozásunk, vagy egyáltalán nem tudjuk elindítani. És akkor felmerül bennünk a kérdés, hogy mit csinálok rosszul? Miért nem működik?

Ahhoz, hogy ezeket a helyzeteket megfelelő módon kezeljük, és sikeressé tegyünk egy céget, vagy egy egyént, ahhoz ismernünk kell ezeket az állapotokat, és ezek kezelési módját. Valójában ezek a lépések bármely tevékenységnek részei, és érvényesek bármely területre. Emellett olyan tevékenységek számára is léteznek állapot képletek, melyek sikeresen tevékenykednek, és segítségükkel biztosítani lehet a további sikeres működést.

Az üzleti siker formulái tanfolyam meg fogja tanítani Önnek azokat az adatokat, melyeket ismernie kell ahhoz, hogy növelje bevételét, sikeressé tegye vállalkozását vagy javítsa a karrierje bármely oldalát. Meg fogja tanulni felismerni ezeket a működési állapotokat, azok kezeléseit, amivel virágzást érhet el.

Amennyiben többet szeretne megtudni a tanfolyamról, kerüljön velünk kapcsolatba!