Felnőtt Képzések
Felnőttképzés - Kezdőlap
Tanfolyamok - Tréningek
Kommunikációs Tréning
Munkahelyi Hatékonyság
Üzleti Siker Formulái
Értékesítés - Üzletkötés
Értékesítési Tréning
Kommunikációs Tréning
Hogyan Végeztessünk el Feladatokat Tréning
HR - Személyzetkezelés
Egyszer Fenn - Egyszer Lenn
Hogyan Jöjjünk ki Másokkal
Kommunikációs Tréning
Emberi Viselkedés Előrejelzése
Tanulási Tanfolyam
Személyes Értékek és Tisztesség Tanfolyam
Marketing - PR
Felmérések Tanfolyam
Marketing Tanfolyam
PR Tanfolyam
Vezetői Tréningek
Statisztikai Menedzsment
Vezetői Alapok
Hogyan Növeljük Cégünk Hatékonyságát
Pénzügyi Tervezés Tanfolyam
Szervezés Alapjai
Üzleti Etika
Hatékony Vezetés Tanfolyam
Üzleti Terv
Hatékony Céges Irányelvek
Internet Marketing
AdSense Blog
Google AdSense
Google AdWords
Marketing Könyvek
A Reklámról
Info
Elérhetőségeink


Hogyan Végeztessünk el Feladatokat Tréning


hogyan végeztessünk el feladatokat jegyzet

Van-e Önnek bármi gondja azzal, hogy vezetőként elvégeztessen bizonyos dolgokat?

Előfordul néha, hogy kiad egy feladatot a beosztottjának, és ő azt nem végzi el teljesen, vagy egyáltalán nem?

Volt-e valaha olyan, hogy egy utasítást többször ki kellett adnia, mire elvégezték? Vagy esetleg úgy gondolta, hogy inkább Ön végzi el a feladatot, mert senki mást nem tudott rávenni arra, hogy teljesítse, amit kér? Előfordul, hogy néha nehéz egyszerűen befejezni egy dolgot?

Ahhoz, hogy el tudjunk végeztetni feladatokat, alapvetően arra van szükségünk, hogy szembe tudjunk nézni a helyzettel. A vezetőt az arra való képtelensége teszi tönkre, hogy szembenézzen a zűrzavarral, így aztán szokatlan és furcsa megoldásokhoz folyamodik, hogy mégis megbirkózzon a feladattal.

Talán felemeli a hangját, esetleg kiabál, vagy dühében becsapja az irodája ajtaját, és magában mérgelődik, hogy "Nem igaz, hogy senki nincs, aki ezt a feladatot hajlandó lenne elvégezni!!!" Esetleg már ki sem adja a feladatokat, hanem elvégzi saját maga, hiszen az biztos jobb lesz, legalább meg lesz csinálva. Valóban, egy vezető mindig jobban tudja elvégezni a dolgokat, mint a beosztott, hiszen azért vezető. Viszont ha így tesz, hamarosan azon veszi észre magát, hogy késő estig bent van az irodában, halálra dolgozza magát, és a családja már csak a fényképét nézegeti otthon.

Azt kérdezi, hogy akkor mit tegyen? Cserélje le a beosztottait? De mi a biztosíték arra, hogy az új emberek elvégzik a rájuk bízott feladatokat? Vagy esetleg korbáccsal vegye őket rá, hogy rendesen elvégezzék a feladatokat?

Erre van egy egyszerűbb megoldás, aminek a segítségével elsajátíthatja azt a képességet, hogy ELVÉGEZTESSEN feladatokat.

A "Hogyan végeztessünk el feladatokat" című tanfolyam 22 gyakorlati feladatból áll, amelyek segítenek Önnek abban, hogy teljesítsék és végrehajtsák az utasításait mindazon okok ellenére, melyek azt sugallnák, hogy ne tegyék. Olyan képességre tehet szert, amivel könnyedén elvégeztet másokkal olyan feladatokat, amik esetleg több emberen keresztül kell, hogy végigmenjenek. Különböző szituációkon keresztül elérheti azt, hogy bármilyen zavaró körülmény ellenére elvégezzék az Ön utasításait.

Azt is megtanulhatja, hogy milyen a jó kontroll, és hogy hogyan használhatja ezt a gyakorlatban, vagy hogyan tudja hatékonyabbá tenni cégét, munkáját.

A tanfolyam elvégzése után akár sportot is űzhet abból, hogy feladatokat ad ki másoknak, hogy végezzék el.

Jelentkezzen most, hogy élvezze a munkáját!

Amennyiben többet szeretne megtudni a tanfolyamról, kerüljön velünk kapcsolatba!