Felnőtt Képzések
Felnőttképzés - Kezdőlap
Tanfolyamok - Tréningek
Kommunikációs Tréning
Munkahelyi Hatékonyság
Üzleti Siker Formulái
Értékesítés - Üzletkötés
Értékesítési Tréning
Kommunikációs Tréning
Hogyan Végeztessük el a Feladatokat Tréning
HR - Személyzetkezelés
Egyszer Fenn - Egyszer Lenn
Hogyan Jöjjünk ki Másokkal
Kommunikációs Tréning
Emberi Viselkedés Előrejelzése
Tanulási Tanfolyam
Személyes Értékek és Tisztesség Tanfolyam
Marketing - PR
Felmérések Tanfolyam
Marketing Tanfolyam
PR Tanfolyam
Vezetői Tréningek
Statisztikai Menedzsment
Vezetői Alapok
Hogyan Növeljük Cégünk Hatékonyságát
Pénzügyi Tervezés Tanfolyam
Szervezés Alapjai
Üzleti Etika
Hatékony Vezetés Tanfolyam
Üzleti Terv
Hatékony Céges Irányelvek
Internet Marketing
AdSense Blog
Google AdSense
Google AdWords
Marketing Könyvek
A Reklámról
Info
Elérhetőségeink


Tanulási Tanfolyam - Tanulási Problémák Megoldása

A Tanulás Alapvető Kézikönyve Tanfolyam Ismertetése


A tanulás alapvető kézikönyve BSM

A tanulás mondhatni egy élethosszig tartó folyamat, mely végigkísér bennünket a gyermekkorunktól kezdődően. Ennek ellenére Gyermekkorban mégsem oktatják az iskolában egy tantárgyként a tanulást. Nincs olyan tantárgy, hogy hogyan tanuljunk. Szerintem, ezzel kellene kezdeni az általános iskolában az egész életre szóló tanulási folyamatot.

Tehát van egy kimaradt tantárgyunk, ami oda vezet, hogy sok kisgyerek küzd tanulási problémákkal az iskolában. Majd ez folytatódik és mintegy átterjed a felnőttkorra és a felnőtteknek is vannak tanulási nehézségei, tanulási problémái.

A Tanulás Alapvető Kézikönyve, mint könyv és a hozzá kapcsolódó tanfolyam kiutat nyújt ebből a problémából. Ennek a tanulási tanfolyamnak az elvégzését kb. 11-12-éves kortól javasoljuk gyerekek és természetesen felnőttek számára egyaránt.

A könyv nagyon egyszerű nyelvezettel és nagyon sok gyakorlattal bemutatja a tanulási nehézségek okait és kiutat is mutat azokból. Aki elvégzi ezt a tanfolyamot, az képessé válik, arra, hogy a jövőben megtanuljon bármit, amit meg akar tanulni.

A hangsúly itt azon van, hogy amit meg akar tanulni, nem azt, amit rákényszerítenek. Ezt azért mondom, mert (az idősebbek) gondoljunk vissza arra, amikor meg akartak nekünk tanítani egy bizonyos idegen nyelvet - az orosz nyelvet. Hányan tanultuk meg, hányan tudunk most is folyékonyan beszélni oroszul, pedig legtöbbünket legalább 8 évig próbáltak megtanítani rá.

A Tanulás Alapvető Kézikönyve Tanfolyam olyan esetben a leghatékonyabb, amikor valami számunkra értelmes, használható dolgot akarunk megtanulni, amivel a jövőben kezdeni is akarunk valamit.

Ez a tanfolyam nem tanít meg bennünket magolni, vagy memorizálni. Ez a tanfolyam viszont megtanít bennünket értelmesen tanulni, olyan módon, hogy a későbbiekben is emlékszünk a tanultakra és tudjuk is használni a megtanult dolgokat.

A tanfolyamon elsajátított módszer alkalmazható az iskolai oktatás során vagy egy felnőttképzés során egyaránt, valamint amikor önállóan kell tanulnunk akkor is.

Amennyiben többet szeretne megtudni a tanfolyamról, kerüljön velünk kapcsolatba!