Felnőtt Képzések
Felnőttképzés - Kezdőlap
Tanfolyamok - Tréningek
Kommunikációs Tanfolyam
Munkahelyi Hatékonyság
Üzleti Siker Formulái
Értékesítés - Üzletkötés
Értékesítési Tréning
Kommunikációs Tréning
Hogyan Végeztessünk el Feladatokat Tréning
HR - Személyzetkezelés
Egyszer Fenn - Egyszer Lenn
Hogyan Jöjjünk ki Másokkal?
Kommunikációs Tréning
Emberi Viselkedés Előrejelzése
Tanulási Tanfolyam
Személyes Értékek és Tisztesség Tanfolyam
Marketing - PR
Felmérések Tanfolyam
Marketing Tanfolyam
PR Tanfolyam
Vezetői Tréningek
Statisztikai Menedzsment
Vezetői Alapok
Hogyan Növeljük Cégünk Hatékonyságát
Pénzügyi Tervezés Tanfolyam
Szervezés Alapjai
Üzleti Etika
Hatékony Vezetés Tanfolyam
Üzleti Terv
Hatékony Céges Irányelvek
Internet Marketing
AdSense Blog
Google Hirdetés - AdSense
Google Hirdetés - AdWords
Online Hirdetés - Etarget
Marketing Könyvek
A Reklámról
Info
Elérhetőségeink

Egyszer Fenn - Egyszer Lenn az Életben Tanfolyam


Egyszer Fenn - Egyszer Lenn tanfolyam jegyzet

Az élet kifürkészhetetlen útjain nem könnyű eligazodni! Néha azt érezhetjük, hogy balsors sújt le ránk, néha pedig szerencsésnek mondjuk magunkat.

Van amikor jól mennek a dolgok, minden remekül halad: elérjük a kitűzött céljainkat, megkötjük életünk legjobb üzleteit, sikereket érünk el és ez a magánéletünkre is igaz. Minden úgy alakul, ahogy szeretnénk. És azt mondhatjuk, hogy szerencsések vagyunk. Néha azonban nem jól sülnek el a dolgok, nem jönnek össze az ígéretesnek hitt üzleteink, a kitűzött céljaink elé akadályok gördülnek, érthetetlen dolgokkal kell szembenéznünk. És azt mondjuk, hogy most balszerencsés időszakban vagyunk. Csak értetlenül állunk és várjuk, hogy vége legyen ennek a rossz időszaknak. Azt érezhetjük, hogy valaki rosszat akar nekünk, de nem tudjuk, hogy kicsoda, mintha valami nem stimmelne körülöttünk.

Hogy miért érezhetjük úgy, hogy egyszer fenn másszor pedig lenn vagyunk? Vagy, hogy az ember egyszer miért szomorú, másszor pedig miért boldog; vagy hogy mi miatt mennek néha jól, néha pedig nem annyira jól a dolgaink? Ki tudjuk törölni az életünk azon részét, ahol gomolyfelhők gyűlnek a fejünk fölé, és napsütést hozhatunk a helyére.

Mert nem a sors vagy a balszerencse határozza meg az életünket. Nem a csillagok állása befolyásolja a velünk történő eseményeket. Nem attól függnek a dolgaink, hogy most bal vagy jobb lábbal keltünk-e fel reggel.

Ezeknek a balszerencsés eseményeknek megvannak az okozói. Ugyanis körülvesznek bennünket olyan emberek, akik azt szeretnék, hogy nekünk ne menjen olyan jól az életünk. Ezek az emberek arra törekszenek, hogy kisebbítsék az erőnket és ezért minden eszközt bevetnek, hogy elérjék a céljaikat.

Mindezt úgy teszik., hogy mi észre sem vesszük, hogy Ő rosszat akar. Sőt ők csak "segíteni" szeretnének nekünk. Ha ilyen ember van a környezetünkben, akkor biztosak lehetünk abban, hogy azon vesszük észre magunkat, hogy egyszer fenn, egyszer pedig lenn vagyunk az életben, ha találkozunk egy ilyen emberrel, akkor rosszabbul fognak menni a dolgaink, ha távol tartjuk magunkat tőlük, akkor felszabadultan tudjuk elérni céljainkat és sikeresek leszünk.

Ez nem csak az üzleti életben fedezhető fel, hanem a magánéletben is. Ott is előfordul ugyanis, hogy néha harmónia uralkodik, néha pedig villámok csapnak össze. Néha boldogok vagyunk, néha pedig szomorúak.

Ezeknek az embereknek jól megkülönböztethető jellemvonásaik vannak, amikről felismerhetjük őket.

Ezen a tanfolyamon részletesen megtanulhatja, hogy mik ezek a jellemvonások és felismerhetőek lesznek az ön számára is. Összehasonlítást kap a jó és a rossz tulajdonságú emberekről, arról hogy miként ismerje fel őket.

Gyakorlati feladatok segítségével szert tehet ezen emberek kezelésében is.

Amennyiben többet szeretne megtudni a tanfolyamról, kerüljön velünk kapcsolatba!