2008-09-11

Újabb Stompernet ajánlat

Szerintem ez a valaha volt legjobb ajánlat!!!

Most túlzások nélkül mondom, hogy az Internet Marketing történetében ilyen ajánlatot még csak megközelítőleg sem olvashattál.

Az előző posztomban írtam, hogy a Stompernet csapata kijött egy nagyszerű képzési anyaggal. Persze csak akkor érdekes számodra, ha tudsz angolul. Az angol megtanulását NAGYON melegen ajánlom, mert az Internet nagy gurui amerikaiak, nem magyarok, ha nem tudsz angolul hihetetlen hátrányban vagy, nem is képzeled! A magyarok csak a homokozóban játszanak ezekhez az arcokhoz képest.
Hány olyan magyarról hallottál, aki kiadott valamilyen oktatóanyagot és 24 óra alatt eladott belőle több ezer embernek 23,8 millió dollár értékben, ilyen nincs! Tudod mennyi pénz az, szorozd be! A Stompernetesek ezt megtették és nem vertek át senkit, mert most is itt vannak, és még jobb cuccokat adnak ki.

Tehát az előző posztban írtam, hogy egy egész SEO (keresőoptimalizálási) angol nyelvű tanfolyamot kaphatsz meg ingyen, csak a 30 dolláros postai költséget kell kifizetned, ez így is van.

Tegnap épp kaptam tőlük egy újabb Email-t, mint korábbi megrendelő, hogy nézzem meg mert nem csak azt kapom, amit megrendeltem, hanem még sokkal többet. Összeszedtek még pár igazán nagy net marketing gurut és az ő cuccaikat is ingyen megkapom. Gondoltam szólok, hogy ha eddig gondolkoztál és tudsz angolul legalább annyira, hogy meg tudod nézni az új videójukat és meg is érted, akkor ezt ne hagyd ki.

Tényleg nem szeretném, ha úgy gondolnál vissza, mint néha Én szoktam 2003-ra, amikor kijött a Google AdSense, hogy mi a francért nem szólt nekem senki erről már akkor. Miért kellett nekem 2006. januárig várakoznom, hogy megtudjam mindezt, mert Én akkor kezdtem el. Még egyszer, ha tudsz angolul és a neten akarsz pénzt keresni, netán sok pénzt akkor ez egy MUST (kötelező) tananyag! Ha nem tudsz angolul, hááát! Tanulj meg mielőbb!

Nézd meg az új videót és kérd az anyagokat!
Itt a link: Stompernet

Üdv,
Árpiboy

Címkék: ,

2008-09-05

Stompernet Stomping the Search Engines 2

Stomping the Search Engines 2 és a Net Effect SEO tanfolyam

Ha még nem hallottál a Stompernet-ről épp itt az ideje. Már több éve foglalkoznak keresőmarketing és általában véve Internet marketing képzéssel ők az egyik legkomolyabb ilyen szervezet az USA-ban. Van olyan képzésük, aminek a havi előfizetése 800 USA dollár és a tagok sok-sok pénzt keresnek ezzel a tudással.

Most viszont van egy nagyon kedvező ajánlata a Stompernet csapatnak, ha tudsz angolul, akkor nem kéne, hogy kihagyd!
NE gondolkozz rajta sokat, mert nem garantált, hogy pár napnál tovább élhetsz vele. Mikor kiadták a havi 800 dolláros előfizetésüket 24 óra alatt elkelt az összes tagság és mintegy 23 millió dollárt kerestek vele. A lényeg, hogy nem csak lehúzták az embereket, hanem tényleg jó dolgokat adtak nekik ezért vannak még 4 év multán is a piacon.

Tehát most kaphatsz egy csomó értékes dolgot szinte ingyen. Azért szinte, mert csak a postaköltséget kell kifizetned, ami Magyarországra csak 30 dollár, épp most fizettem ki ezért tudom, hogy mennyi.
Nem akarom tovább ragozni a dolgot, ha tudsz angolul kattints ide: Stompernet és nézd meg a saját videójukat, hogy mit ajánlanak. A lényeg, hogy amit ott látsz az úgy is van!

Címkék:

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys