2008-07-19

AdSpy Tracker

Tudtad azt, hogy túl kevés információt kapsz a Google-tól az AdSense jelentéseken keresztül?!

Például tudod azt, hogy milyen oldalról jött az a látogató, aki kattintott a hirdetéseden, vagy milyen kulcsszóra talált meg az, aki kattintott. Az AdSense jelentésekből ezeket biztosan nem tudod meg és a Google Analytics sem árulja el ezeket a fontos információkat számodra.

Van egy program - az AdSpy Tracker -, amit nemrég megvásároltam és ez a fentieket mind tudja, sőt ennél még sokkal többet is. Ahhoz képest, hogy milyen részletes jelentéseket kapsz az ára mindössze 67 dollár, ami szerintem zsebpénz érte a mai alacsony dollár árfolyam mellett.

Mindössze feltelepíted egy domain alá és az összes többi domaineden lévő oldal statisztikáit is méri egy egyszerű kis kód beépítésével.

Mindenképp ajánlom figyelmedbe, itt az angol nyelvű oldal: AdSpy Tracker
cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys