2008-03-31

Affiliate Program Szoftver - Post Affiliate Pro

Amennyiben van egy terméked vagy szolgáltatásod, amit el szeretnél adna, akkor egy nagyon hasznos dolog, ha megengeded másoknak is, hogy eladják. Ezt úgy nevezik, hogy partnerprogram vagy angolul affiliate program. Ez azt jelenti, hogy mások ajánlják a termékedet és, ha ebből az ajánlásból neked eladásod származik, akkor ezért kifizetsz egy bizonyos százalékot a bevételből az ajánlónak.
Ha ezt a nyilvántartást, hogy ki mit ajánlott kézzel akarod vezetni, akkor hamar nagy nehézségekbe fogsz ütközni, rengeteg munka van vele. Erre kitaláltak affiliate manager szoftvereket. Ami kezeli neked a feliratkozókat, ők be tudnak lépni és megnézhetik, hogy mennyi pénzt kerestek, hány ember iratkozott fel alattuk és még sok minden mást. Elég sok ilyen affiliate program szoftvert lehet a piacon kapni, vannak amelyeknek havi díjuk van és van amelyeknek nincs, hanem egy alkalommal megveszed és a te szervereden fut a program. Én jobban szeretem, ha az Én szerveremen vannak az Én adataim, de a másik mód is megfelelően működik.

Ajánlok egy programot, ami elég olcsó és még magyar nyelven is elérhető a program neve: Post Affiliate Pro. Most mindössze 100 dollárért hozzá lehet jutni, egyébként 150 dolcsi, ami ugyancsak nem sok. Itt tudhatsz meg többet róla: Partnerprogram szoftver

Ha meg akarod nézni élőben, hogyan működik, akkor ajánlok egy korábban már általam ismertetett magyar partnerprogramot, mert Ők is ezt a szoftvert használják.
Amennyiben partnerként INGYENESEN (minden kötelezettség nélkül) beregisztrálsz, akkor rögtön láthatod a programot működés közben és könnyen el tudod dönteni, hogy megfelelő-e a céljaidhoz vagy sem. Csak kattints ide: partnerprogram

Címkék:

2008-03-07

Joomla vagy nem Joomla?

Rezo kommentjére egy válasz. Na jó, nekem van egy saját CMS-em, ami keresőbarát, ha egy sima html oldalhoz viszonyítjuk, akkor sokkal inkább az. Mint írtam korábban nem ennek a blognak az olvasóinak értékesítem, csak mintegy megemlítettem.

Igazából nem akarok vitázni a nyílt forráskódú dolgokról, azok biztonságáról és mennyire egyszerűen használható a Joomla vagy mennyire nem. Nekem nem jött be a Joomla és kész! A Joomla-ban, hogy keresőbarát url-t tudj elérni telepíteni kell egy Open SEF nevű kiegészítőt, ami nekem még nem jött össze. A Word Press ennél sokkal de sokkal jobb, egyszerűbb, ott csak beírod a permalinkeknél, hogy milyen url-t akarsz és megcsinálja.

Lépjünk túl a Joomla-n, ha akarod használni, használd! Egy dolog biztos a WEB2 CMS-el kapcsolatban, nagyon sokszor előfordul, hogy felteszek egy CMS-t és ráteszünk tartalmat, majd nem foglalkozunk vele, semmi linket nem teszek fel más oldalra, ami rámutatna és a Google mégis szereti és beindexeli az egész oldalt, mi több ennél még előre is teszi a helyezések közt. Erre egy tipikus példa a szekrény szóra a szekreny.com domain. Legutóbb a 2. oldalon volt egy rámutató link nélkül. Tudom ez a terület nem túl húzós, de a rendszer jó. Szóval Én nem akarom bizonygatni, nekem megteszi és vannak ügyfeleim, akiknek ugyan úgy megteszi. Keresőbarát és egyszerű ezek az előnyei.

Címkék:

cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys