2007-11-05

Vitaminkirály Partnerprogram - Online Pénzkeresés Ajánlással

Egy kedves ismerősöm partner (affiliate) programjáról írnék. A termékeket már régóta, saját magam is fogyasztom, és meg vagyok velük elégedve. A Vitaminkirály webáruház oldalán sokféle táplálék-kiegészítő, vitamin, ásványi anyag, könyv, stb. található meg.

Ha szeretnél te is egy korrekt magyar partnerprogramban részt venni és ezen keresztül egy saját vitamin kereskedést működtetni úgy, hogy semmi kezdeti beruházással és boltnyitással kapcsolatos vesződséggel nem kell foglalkoznod. Ezt mi mind elvégzik helyetted.

Elég magas részesedés illet meg a bevételből. Megkapod a forgalom 10-20%-át (kampánytól függően) a közvetlenül általad küldött látogatók rendelései után (akár évekkel későbbi rendelések után is). A nyereségünknek (bevétel mínusz költségek) több mint 30%-át neked adják.
Nagy hatékonyságú, LETESZTELT hirdetéseket használhatsz, amelyeket csak ki kell másolnod és be kell illesztened a weboldaladba, hírlevelébe. A hirdetések már készen tartalmazzák a Te egyedi azonosítódat, amely alapján az neked járó részesedéseket kifizetjük.

Kinek érdemes feliratkoznia?

Akinek a saját kínálatának értékesítésével jelentős ügyfélköre épült ki, és nem rendelkezik további termékekkel, amit ennek a vevőkörnek ajánlhatna.
Akinek nincs saját terméke, de kereskedőként örömmel keresne vagyonokat.
Akinek eladatlan reklámfelületei vannak.
Aki színesíteni akarja a választékát.
Aki szeretné, hogy a konkurencia termékét is tőle vásárolják meg.
Aki szeretne részt kapni az Internet kereskedelem "nagy tortájából", és nincs három éve, hogy mindent saját maga a nulláról hozzon létre.

Mit kell tenned, hogy csatlakozz és részt vegyél a Partner Programban?

0. Lépés: a Vitaminkirály Partner Programhoz való csatlakozáshoz mindössze ki kell tölteni egy űrlapot.

1. Lépés: A programban való részvétel véglegesítéséhez fel kell tenned a weboldaladra a hirdetést vagy elküldeni e-mailben ismerőseidnek.

Csatlakozz MOST! - Amennyiben szeretnél komoly profitra szert tenni viszonteladással.
Kattints ide: Vitaminkirály Partnerprogram
cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys