2007-10-10

12 Month Internet Millionaire

Egy megdöbbentő internetes lehetőségről szóló e-book és MP3 hanganyag angolul 12 Month Internet Millionaire október 15-ig csak 37 dollárért a tiéd lehet. Arról szól, hogyan keresett egy 28 éves srác 100 Millió dollárt az interneten 23 hónap alatt úgy, hogy egy 60 dollár értékű terméket elég sokszor eladott.

Címkék:

2007-10-03

Need an Article - Cikkek Írása

Nemrég fedeztem fel egy viszonylag új szolgáltatást, amit személyesen ki is próbáltam és rendszeresen használok is. Én mind magyar mind angol nyelven készítek oldalakat, ha már van néhány weboldalad, akkor tudod mekkora munka ezekre tartalmat írni, szöveget tenni. Egy weboldalnál nem nagy ügy, de ha tucat számra vannak oldalaid, akkor komoly feladat. Ezt Én nem tudom egyedül megcsinálni így kiadom a munkát. Ezt úgy nevezik, hogy outsourcing nincs rá jó magyar szó, munkaerő kihelyezést jelent.

Lehet sok helyen íratni cikkeket mint pl. a www.elance.com, ahol beadsz egy munkát és jelentkeznek rá emberek, majd kiválasztod aki szimpatikus ár és feltételezhetően minőség szerint, majd elvégzi a munkát és fizetsz neki Paypal vagy bankkártya segítségével.


Találtam egy jobbat a Need an Article oldalat. Itt van egy olcsó havi előfizetési díj 9,95 dollár majd ezek után írathatsz cikkeket. Különféle opciók vannak, többféle kreditet tudsz venni előre, amit én használok az 5,52 dollárba kerül ezért kapsz 1 maximum 550 szóból álló cikket angolul. Van hosszabb cikkekre is lehetőség, azok többe kerülnek. Megadod a szükséges paramétereket (persze angolul), miről szóljon, stb. Majd 1-2 nap alatt elkészül a cikk és máris használhatod a weboldaladon.

Azt gondolom, ha komoly pénzeket akarsz keresni az AdSense-el, akkor ezt nem árt használnod, hogy elég angol tartalom legyen a weboldalaidon, hogy ezekből elég sok kattintásod legyen és szép bevételed.

Az angol nyelvű és a magyar nyelvű pl. utazási piac összehasonlíthatatlan bevételek és forgalom szempontjából. Egy magyar oldalon 3-10 cent közt szokott lenni egy kattintás után járó fizetség. Nemrég indítottam egy angol nyelvű utazási oldalt és ezen volt 5 látogató 2 kattintás és 2,14 dollár bevétel.

Ezért érdemes angol cikkeket íratni, érdemes kipróbálni: www.need-an-article.net
cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys