2007-01-04

Info Domain Regisztráció

Godaddy-nél a .info végződésű domain nevek ismét mindössze 1.99 dollárárt regisztrálhatók, ha érdekel vásárolj be belőle.
Egy évre még 400 forint sincs így egy domain név, ez hihetetlen olcsó viszonyítva egy .hu domain 2000 Ft + ÁFA éves árához. Nem tudom meddig tart az akciójuk. Legutóbb december 31-ig volt és ma reggel még 9.90-ért adták.
1 hete vettem kb. 20 . indo domain-t ilyen áron. Egy .info domain semmivel sem rosszabb, mint egy .hu végződésű. Nézd meg a Google keresésben a "nyelviskola" szóra ki az első (megsúgom, a nyelviskola.info). Már dolgozom rajta, hogy ne legyen ez így sokáig :-)
cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys