2006-10-14

Godaddy Promo Codes

Amerikában nagy népszerűségnek örvendenek a cégek által kiadott coupon, discount vagy promo kódoknak nevezett dolgok.
Ami annyit jelent, hogy egy bizonyos ideig, vagy időben korlátozatlanul kedvezményeket kaphatsz a vásárlásnál. Vannak weboldalak, ahol csak ezeket a kódokat adják ingyen vagy pénzért.
Én mostanában, ha valamit veszek a neten és a vásárlás ablaknál van egy kis box a coupon code-nak akkor keresek ilyen kódot a neten és beírom. Nem nagy megtakarítás, de minek többet fizetni, ha nem kell.
A Godaddy domain név regisztrációnál is találtam pár kódot az egyikkel 2 dollárt lehet megspórolni, ez kb 1 hete működött is, mert így vettel egy domain-t két évre. Két éves domain vásárlásnál évente adott 2-2 dolcsi kedvezményt.

Deal: $2 kedvezmény
Code: goox3004at

Deal: 10% kedvezmény
Code: SAVETEN

Deal: 10% off any order
Code: SAVENOW

Deal: $1 off any order
Code: DAVID

Deal: $1 off any order
Code: USA6

A vastagon kiemeltek a tényleges kódok amit fizetés előtt kell beírni és utána újra kalkuláltatni az árat.
cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys