2006-09-18

Domain Regisztrálás

A Domain regisztrációnál idehaza még nem elterjedt a két, három kötőjel használata, pedig nagyon hasznos ezt tudni.
Nézd meg pl. a "web hosting" kifejezést. Ez egy nagyon competitive piac, vagyis sok a versenytárs. Viszont a domain névben a kulcsszavak használata fontos. Aki okos az beregisztrálja a domain nevet így: http://www.webhosting.com viszont van aki így http://www.web-hosting.com ez eddig még teljesen szokványos. És azt tudtad, hogy lehet a szavak közt több kötőjel is?
http://www.web--hosting.com
Ha megnézed a fenti oldalakat minegyik egy-egy web hosting cég domain neve és minegyik más oldal és benne vannak a kulcsszavak.
Csak arra akartam kilyukadni ezzel, hogy ezt te is megteheted a saját területeden, ha már foglaltak a megfelelő kulcsszavak még mindig lehetsz nyerő, ha két kötőjelet használsz a szavak elválasztásához. Ezt a módszert Magyarországon még nem láttam használatban, tiéd a pálya!
Mondok is gyorsan egy jól fizető kategóriát amire máris ráhajthatsz, ha akarsz.
http://www.budapest--hotel.com
Már meg is veheted csak menj fel a GoDaddy oldalára és regisztrálhatod azonnal a domain nevet évi 8.95 dollárért és a tiéd azonnal.

GoDaddy.com Domain Regisztráció

Ha komolyan gondolod ezt, vagy egy másik domain regisztrálását, akkor adok neked egy 2 dollárt érő bonusz kuppont is. Ezt a Coupon Code-ot szeptember végéig tudod felhasználni így egy .com domain regisztrálása csak 6.95 dollár lesz évente.
A vásárlás befejezése előtt a GoDaddy kérdezi, hogy van-e coupon és akkor írd me ezt: gdh0911

Ne feledd a fenti kóddal 2006. szeptember 30 a vége a kedvezményes domain regisztrációnak!

2006-09-15

Roboform - Űrlap Kitöltő Program

RoboForm - Űrlap kitöltés gyorsan
Ha van pár weboldalad vagy blogod és szeretnél előrébb kerülni a keresőkben, akkor jól tudod, hogy regisztrálnod kell az oldaladat elég sok linktárba vagy angolosan directory-ba.
Itt kérik az oldalad nevét, az e-mail címedet, a nevedet, az oldalad címét, a link szöveget, kulcsszavakat és van ahol még egy csomó mást is.
A kezdetekben ezt úgy csináltam, hogy egy Word file-ban tároltam ezeket az adatokat és onnan CTRL C és CTRL V (másol - beilleszt) szórakoztam vele. Ez pár alkalommal nem nagy dolog, de ha több száz helyre kell betenned, akkor elég melós.

Megoldás a RoboForm egy űrlapkitöltő program, ami beépül a Firefoxba vagy az Internet Explorerbe és megadod neki, hogy milyen adatsorokat milyen szöveggel töltsön ki. Ezek után ott vagy a kitöltendő soroknál bármilyen oldalon és csak egy kattintás a böngésződön a megfelelő kitöltő ikonra és be is illesztett mindent, már küldheted is el.

A jó hír, hogy van egy teljesen ingyenes próba verzió, nincs benne idő korlát csak nem tudsz túl sok adatot elmenteni benne, de töléletesen működik a dolog. Ha nagyobb igényeid vannak megveheted, és akkor az összes jelszavadat mindenütt megjegyzi sokkal biztonságosabban mint a Windows.
De nem kell megvenned!
Töltsd le ingyen a Robo Formot és sok időt meg fogsz vele spórolni!

Van magyar nyelvű változata is! Töltsd le most! Robo Form Letöltés

2006-09-13

DVD Kulcsszó Listadvd
dvds
buy dvds
dvd used
dvd dvds
cheap dvd
dvd sales
dvd shops
dvd clubs
dvd video
dvd world
dvd films
dvd stores
dvd movies
dvd burner
dvd region
dvd empire
television
dvd players
dvd copying
dvds online
pioneer dvd
dvd rentals
dvd software
purchase dvd
dvd recorder
dvd retailers
dvd movies uk
dvd recorders
buy dvd movies
dvd players uk
dvd definition
dvd technology
free dvd player
dvd new release
dvd televisions
copy dvd movies
sony dvd players
cheap dvd movies
free dvd software
history of the dvd
dvd movies for sale
downloadable movies
download dvd movies
portable dvd players
download free dvd movies

2006-09-12

Jól fizető AdSense kulcsszó lista

insurance
car insurance
life insurance
home insurance
cobra insurance
motor insurance
insurance rates
aa car insurance
travel insurance
farmers insurance
renters insurance
cis car insurance
contents insurance
business insurance
term life insurance
churchill insurance
budget car insurance
motorcycle insurance
car insurance canada
state farm insurance
car insurance groups
homeowners insurance
car insurance quotes
automobile insurance
progressive insurance
classic car insurance
canadian car insurance
health insurance rates
car insurance for woman
more than car insurance
car insurance for teens
health insurance online
health insurance quotes
churchill car insurance
car insurance for ladies
private health insurance
sainsburys car insurance
small business insurance
progressive auto insurance
car insurance for teenagers

A fenti kulcsszavak azok, amik jól fizető kategóriába tartoznak. Vagyis a Google AdWords programban a top 1-3 helyezésért ezek a hirdetők hajlandók kifizetni akár 50 dollárt is egy-egy kattintásért.
Ez azt jelenit, hogy aki ilyen témájú oldalakat készít azoknak több dolláros kattintásai lehetnek belőle. Ha szeretnél egy saját kulcsszólistát kérni tőlem valamilyen szóra, írd meg egy kommentben és felteszem ide. A fenti listát egyébként a korábban már említett Keyword Elite programmal készítettem.

2006-09-07

Domain Név Regisztráció - GoDaddy

Domain regisztráció

Gondolom legtöbben idehaza a magyar.hu domain neveket részesítitek előnyben, pedig nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás. A .com domain neveket jobban szereti a Google, szívesebben helyezi előre az adott témában. További nagy előny egy .com domain esetében, hogy szinte azonnal a tiéd lehet, ha szabad a név.
Nem kell regisztrátor után rohangálnod kérvényezni a domain-t, két tanút szerezned és aláírnod a papírokat és ha nem tudod elsőbbségi kérelemként megkapni, akkor rákerülsz a 2 hetes domain várólista egyik sorára.

Tényleg ez egy vicc 2 hétig várni egy domain névre, hogy megkapd, ez csak itthon lehet így! Persze, ha ügyes voltál és a cégneved elég jó kulcsszavak szempontjából, mint az egyik barátomé (Bonsai Hungary), akkor szinte azonnal a tiéd lehet a domain. Azért legtöbbünknél nem ez a helyzet. Mi a megoldás? Vegyél .com domain neveket, persze vehetsz .biz vagy .info stb. neveket is, ha már minden végződés foglalt, mint az Én estemben is.
Akartam egy nyelviskola domain-t és meg kellett vennem a Nyelviskola .biz-t, mert már minden foglalt volt, de megvan.

De maradjunk a .com neveknél és legalább 2 éves regisztrációt válts! Tudom ez dupla pénz, de megéri, mert a Google, ezt is nézi, ha csak 1 éves a regisztrációd, sokszor nem tekint eléggé komolynak, hogy megfelelően rangsoroljon a kulcsszavakra.

Hol vedd meg a domain nevedet: szerintem a legprofibb, és szinte a legolcsóbb az a GoDaddy.

Ha még nem hallottad jegyezd meg GoDaddy ez Amerikában az egyik, ha nem a legnagyobb domain név regisztrátor cég.

Csak menj fel az oldalukra és nézz körül, az egész angol nyelven van, de nem olyan nagyon bonyolult egy .com domain 8.95 dolcsiba kerül évente, ezért kapsz még egy ingyenes e-mail címet is hozzá 25 megás tárhellyel. Te választhatod ki a nevet és persze a vége az a te domain neved lesz. Ha csak egy nevet meg e-mailt akarsz már meg is van ennyiért.

Vannak náluk kedvezmények, ha több nevet, mondjuk 6 névtől felfelé és több évre regisztrálsz egyszerre, akkor olcsóbb.
A lényeg a sebesség. Kiválasztod a nevet (mindenképp legyenek benne kulcsszavak) és fizetsz vagy a dombornyomott bankkártyáddal, vagy (szerintem jobb) Pay Pal-al. Percek alatt megvan a domain neved és a tiéd, nem kell 2 hétig várnod!
Persze a nane server-ek átállása miatt még lehet, hogy használni csak pár óra vagy 1 nap múlva tudod, legutóbb én egy óra múlva tudtam.
Egy számlán (account) tudod kezelni és látni az összes domain nevedet, mikor járnak le, és még egy csomó más infót. Be tudod azt is állítani, mielőtt lejár a regisztrációd, hogy megújítsák és így nem kell félned, hogy elveszted a domain nevedet.

Nézd meg a GoDaddy oldalt: GoDaddy.com
cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys