2006-08-22

Google AdWords Made Easy E-book ingyenes letöltés

Az egyik korábbi írásomban írtam, hogy van egy ingyen letölthető angol E-bookom, aminek a címe Google AdWords Made Easy. Az e-book az AdWords hirdetésekről szól, hogyan futass jól és eredményesen hirdetéseket a Google-nél.

Van egy másik része is, ami pedig az Google AdSense jól fizető kulcsszavak megtalálásáról szól, szerintem érdemes elolvasni, ha tudsz angolul.

A Keyword Elite programot is bemutatja használat közben, ami nekem teljesen bevált és nagyon megéri használni, ha komolyan gondolod az AdSense-ból való pénzkeresést és meg akarsz spórolni egy csomó időt magadnak.

Letöltéshez kattints a következő linkre, jobb klikk és "mentés másként" AdWords Made Easy E-book

Kellemes olvasást és használt, amit tanultál a Google AdWords Made Easy ingyenes letöltés után.

2006-08-19

Ads Black List - Hirdetői feketelista plusz infó

Ez egy korábbi írásom kiegészítése, ahol említettem ezt az oldalt: http://www.adsblacklist.com

Használva az oldal ingyenes szolgáltatását ki tudod szűrni, hogy mely hirdetések ne jelenjenek meg az AdSense oldalaidon, mert rosszul fizető klikkek, spam oldalak, stb. Ilyen spam oldal pl.: http://www.infoscouts.com

Sajna az http://www.adsblacklist.com csak angol szavakra ad találatokat (kész, konkurens hirdető szűrőbe illeszthető domain listát). Ha magyar piacon vagy és magyar gyenge (szemét) oldalak hirdetéseit akarod kiszűrni arra nem jó, azt kézileg kell megoldanod.

Megnézed az oldaladat és azon is az AdSense hirdetéseket megnézed a domain-t, nem klikkelsz a saját hirdetésedre! Majd beírod a hirdető domainját a Firefox vagy Internet Explorer, vagy amit használsz internet böngésző programodba és megnézed magát az oldalt. Ha értelmesnek tűnik akkor maradhat, ha csak hirdetések vannak rajta és nincs tartalom, akkor tedd be a konkurens hirdető szűrőbe a saját Google AdSense adminisztrációs oldaladon.

Ez melós, de így ki tudod szűrni a rossz hirdetéseket és több pénzt tudsz keresni a kattintások után. Érdemes időt szánni rá.

2006-08-17

Pénzkeresés az Interneten a Keyword Elite segítségével

Pár hete vásároltam meg a Keyword Elite nevű kulcsszó kereső programot. Ez az egyik legjobb kulcsszó kereső alkalmazás, ami kifejezetten a Google AdWords és Google AdSense-re lett kitalálva.
Ha hirdetni akarsz az AdWords-ben akkor nagyon király.
Én a másik oldalon használom, hogy jól fizető kulcsszavakat találjak a segítségével.
A Keyword Elite nem egy olcsó program, de abban biztos vagyok, hogy igencsak megéri az árát. Rengeteg időt és energiát tudsz megspórolni a használatával és megad mindent, amire csak szükséged lehet. Szerintem nagyon jó befektetés a 167 dollár érte. Ha azokat az adatokat tudtam volna az elején, amikor lekezdtem blogozni, legalább a dupláját kerestem volna meg eddig annak, amit megkerestem. A pénzkeresés az Interneten az Google AdSense hirdetések segítségével ezzel a programmal sokkal könnyebb.

Nézd meg a hivatalos weboldalt, videókat is találsz rajta a használatával kapcsolatban: Keyword Elite - Kulcsszó program

Megmutatom, hogyan működik a program.

Csak angol szavakat keresek vele, mert azok a jól fizető kulcsszavak. Példaként az "insurance" biztosítás szót használom. A KeyWord Elite elindítása után ellenőrzi, hogy legálisan használod-e a programot és utána beadja az első ablakot (első projektet).

Itt készítem el a kulcsszó listát, amit most az Ask kereső segítségével teszek és csak 100 szót keresek (10.000 a maximum).Mikor kész a teljes kulcsszó lista akkor kiszedem belőle a 4 szónál hosszabbakat, mert nekem nem kellenek. Így marad 82 kulcsszó. Ezeket kijelölöm és átteszem a "projekt 2"-be, ami igazán ütős.Az utolsó képen láthatod a kulcsszó keresés eredményeit.


A "car insurance" szó elég jól fizető lehet mert több mint 40 dollárt hajlandóak a hirdetők kifizetni, hogy az első 1-3 pozícióban legyenek a Google keresőben az adott szóra.
Ez nem az az összeg, amit neked fizetnek ki az AdSense hirdetésed után, de arra azért lehet következtetni, hogy pár dollárt kaphatsz te is 1-1 kattintás után.

A következő alkalommal felteszek egy ingyen letölthető PDF E-bookot a pontosabb használatához a programnak, ami tényleg nagyon hasznos.

Keyword Elite
cheap Nike NFL Jerseys,Wholesale NFL Jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap mlb jerseys,cheap nba jerseys,discount jerseys for sale,cheap nfl jerseys free shipping,nhl jerseys cheap,nike nfl jerseys china,nhl hockey jerseys,cheap nfl jerseys from china,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale nfl jerseys free shipping,nfl nike jerseys cheap,nfl jerseys cheap,custom nfl jersey,nfl football jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Hockey Jersey,Wholesale Cheap NFL Jerseys